Interieuradvies

 

“Gezellig en fijn wonen hoeft niet moeilijk te zijn”


LINT interieur vindt dat gezellig en fijn wonen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Daardoor is interieuradvies vaak goedkoper dan u in eerste instantie denkt. Een paar kleine aanpassingen kunnen voldoende zijn waardoor u weer verliefd word op uw woning. 

LINT heeft veel kennis op het gebied van interieuradvies. Deze kennis komt voort uit de opleiding aan het HMC-college in Rotterdam. Anouk Lint, de persoon achter LINT interieuradvies & verkoopstyling Bergen op Zoom, heeft daar de HMC-vakprijs gewonnen met haar afstudeer project. Als u uw interieur onder handen laat nemen door Anouk bent u in goede handen.

Door de connecties met verschillende woonwinkels en projectbureau’s weet ze wat de nieuwste trends zijn op het gebied van wonen maar ook de technische mogelijkheden die daarbij komen.

LINT kan veel uiteenlopende stijlen neerzetten zoals landelijk, minimalistisch, modern, industrieel en nog veel meer.

Door gebruik te maken van verschillende pakketten kunt u zelf bepalen hoe uitgebreid u uw advies wilt hebben. Misschien heeft u voldoende aan een advies aan huis, of u wilt alleen wat kleuradvies. Maar wilt u voor het grote werk gaan dan is een 3D tekening misschien wel wat voor u.

Komt u er niet aan uit? Dan helpt LINT u daar graag bij.

Tarieven