Over

“Creativiteit en out of the box staan op nummer 1. Maar wel met oog voor het praktische”


Anouk Lint.
Sinds 2014 ben ik afgestuurd als interieuradviseur en al snel begonnen met een eigen interieurbureau. Al veel leuke projecten zijn afgeleverd bij klanten.

Creativiteit en out of the box staan op nummer 1. Maar wel met oog voor het praktische. Ook moet interieur voor iedereen toegankelijk blijven, daarom wordt er veelal gebruik gemaakt van concept adviezen waardoor u zelf kan bepalen wat uw interieur gaat kosten. Daarnaast probeer ik, waar mogelijk, goed te kijken naar duurzame materialen en oplossingen. Naast LINT ben ik ook 32 uur in dienst bij een woonwinkel. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor is het ook makkelijk om vooruit te kijken. Wat kan er over de bestaande vloer, wat kan er op kunstoframen gemonteerd worden, hoe glad moeten de muren zijn om te behangen. Bent u juist uw woning aan het verkopen? Dan kunt u bij LINT ook terecht. Als verkoopstylist ben ik aangesloten bij HOUSE OF KIKI, hier heb ik de opleiding gedaan en kan ik u helpen met de verkoop van uw woning.

Doel

Mijn doel met LINT is om de mensen een eigen persoonlijk huis te geven. Tijdens een van mijn stages zei een klant tegen mij;

“Nee, doe mij maar gewoon dat witte behang hoor, wat zal de buurvrouw wel niet denken als ik die met dat groen neem.” Toen ik haar vroeg of ze het interieur van haar buurvrouw mooi vond zei ze al snel; “nee, helemaal niet zelf.” Ik vroeg waarom de buurvrouw haar interieur dan wel mooi zou moeten vinden. Ze keek me aan, pakte het andere behang en zei; “ik wil toch deze groene.”

Je huis moet thuis zijn en helemaal van jezelf. Ook al is een kleurtje of patroontje soms spannend. Als ik merk dat de klant het toch mooi vind probeer ik er alles aan te doen om dit in het interieur te verwerken om het persoonlijk te maken.

 

Media

Schermafbeelding 2013-10-10 om 21.17.13
Style Guide Home 2014 – Jong talent
Binnen kijken bij


Prijzen

– HMC-Vakprijs 2013
– Vectorworks wizzard prijs 2014

Werkplek

LINT is een zelfstandig bureau aan huis. Daarom is er geen ruimte voor stagiaires