Tarieven Verkoopstyling

Verhuizen is al ingewikkeld genoeg. Daarom heeft LINT interieur een vaste prijslijst zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

Intake gesprek
Voor we beginnen vindt er een intakegesprek plaats. We bekijken samen de woning en bespreken wat de vervolg stappen kunnen zijn. Wenst u zelf aan de slag te gaan dan kunt u gebruik maken van de checklist.
Gratis (ongv. 1 uur)

Verkoopstyling
De woning wordt bekeken en meubels zullen worden verschoven om het maximale uit uw woning te halen. Daarnaast ruim ik samen met u de vertrekken op om de woning te depersonaliseren. Indien gewenst pakken we gelijk de tuin of het balkon aan. Vervolgens word alles gedecoreerd met uw eigen accessoires of een nieuw accessoire pakket. Met deze ‘hands-on’ aanpak kan dit in een dag plaats vinden.
€ 50,00 per uur (excl. eventuele accessoires)

Checklist
Staat er een open huis-dag voor de deur of komt er een potentiele koper kijken? Dan kan ik voor u een checklist maken met waar u allemaal aan moet denken betreffende de presentatie van de woning. Deze krijgt u op papier zodat u niets vergeet.
€ 30,00 voor de gehele woning

Final touch up
Wilt u liever dat ik bij u alles kom stylen voordat er potentiele kopers komen kijken of voor de open-huis dag? Dat kan natuurlijk ook. Dan ziet de woning er piek fijn uit en ready to sale.
€ 45,00 per uur (met de accessoires die er staan)

3D tekeningen
Het kan zijn dat er ruimtes zijn die moeilijk te restylen zijn omdat het misschien verouderd is. Bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Maar om er nu een hele nieuwe keuken in te zetten dat gaat te ver voor u. Dan kunnen we van deze ruimtes ook 3D tekeningen maken zodat de potentiele koper kan zien wat er mogelijk is met de ruimte.
v.a. € 95,00

2D tekeningen
Voor kopers is het soms moeilijk om alleen aan de hand van foto’s te zien hoe groot een woning nu werkelijk is. Door met een 2D plattegrond te werken kan men goed inschatten wat er zowal in de ruimte past. Ideaal om op internet te plaatsen zodat potentiele kopers direct hun eigen plaatje kunnen schetsen.
€ 70,00 per uur (Op basis van aanwezige plattegronden. Inmeet kosten € 15,00 per ruimte.)

Verkoopstyling – lege woningen
Een gemeubileerde woning verkoopt beter dan een leegstaande woning. Door meubels te plaatsen kunnen potentiele kopers beter inschatten of hun eigen meubels er ook in passen. We willen de kosten natuurlijk zoveel mogelijk drukken, dus kijk ik eerst met u wat u zelf nog aan meubels heeft die we kunnen gebruiken. Heeft u die niet of komen we te kort, dan kunnen we meubels huren om uw woning toch op de kaart te zetten.
Prijs op basis van wat er nodig is en huur.

Woningfotografie
Mensen die op zoek zijn naar een woning doen dit tegenwoordig vooral via internet. En met het grote woningaanbod is het soms moeilijk om op te vallen. Door de juiste foto’s te maken kan uw woning uit die grote lijst springen. En daar help ik u graag bij. U kunt er voor kiezen om dit direct te doen van de huidige situatie. Of ik pas een kleine restyling toe voor dat beetje extra “wow” gevoel.
€ 180,00 tot 18 foto’s (excl. fotorestyling)
€ 260,00 tot 18 foto’s (incl. fotorestyling)