Kennismaking

Wanneer je niet direct weet wat je nodig hebt, is er een kennismakingsgesprek mogelijk. Dit kan telefonisch of ik kom langs. We nemen dan door wat de wensen zijn en ik kijk of ik daar bij kan helpen. (Dit is geen gesprek waarbij ik adviseer. Een advies gesprek is niet vrijblijvend en wordt valt onder advies aan huis.)

Inventariseren

Klikt het? En ik zie dat ik kan helpen? Dan gaan we over naar de mogelijkheden. Een advies aan huis gesprek kan eventueel gelijk hier aan gekoppeld worden. Bij tekeningen inventariseren we de wensen en andere informatie. Bereid je voor op veel vragen! Hierna volgt de offerte.

Concept plan

Akkoord? Dan ga ik aan de slag voor je. Bij een tekening krijg je tussentijds het moodboard opgestuurd en een eventuele opzet om te kijken of we de goede richting opgaan.

Definitief plan

Het concept wordt verder uitgewerkt. Alles verwerk ik in een handige projectmap. Hierin zit het moodboard, tekeningen, sfeerafbeeldingen en uitleg. Eventueel zit er een handige kleuren bundel bij zodat je zelf op eigen tempo aan de slag kan met het ontwerp

Eindgesprek & uitvoering

Een laatste gesprek zit bij de prijs inbegrepen. Ik kom langs met de map en neem alle keuzes door. De map kan ook digitaal worden verstuurd. Nu kun je zelf aan de slag om het plan verder uit te voeren. Toch nog moeite met de vervolg stappen? Eventueel kan ik mee als personal shopping, of het zoeken van vakmensen.