Wie is Lint?

Dat ben ik. Anouk Lint is de naam. In 2013 ben ik begonnen met LINT, klaar met school en gelijk voor mezelf begonnen, in combinatie met werken onder verschillende werkgevers. Omdat ik ervaring op doen belangrijker vond, heeft LINT in het begin op een laag pitje gestaan. Ook nu werk ik naast LINT nog een paar dagen bij een woonwinkel in Bergen op Zoom. Dit zorgt er voor dat ook voor technische interieur vragen je bij mij terecht kan. Want een interieur ontwerpen is stap 1, maar het moet wel uitvoerbaar zijn. Met de opgedane kennis en ervaring, ga ik dan ook 100% voor de mooiste resultaten!

Studie interieuradviseur

In 3 jaar, in 2013 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege Rotterdam.

HMC vakprijs

Beste afstudeer project 2013 met kantoor ontwerp.

Studie verkoopstyling

In 2014 opleiding verkoopstyling en verkoopfotografie gehaald bij House of Kiki

Vectorworks wizzard

Beste vectorworks skills 2014

Style Guide Home 2014 - jong talent

Mijn examenwerk in Style Guide Home magazine!

"Anouk Lint won de HMC-Vakprijs interieur voor haar ruimtelijk ontwerp voor machine fabriek de Poort: ''Zes ruimtes heb ik opnieuw ingericht. Het uitgangspunt? Een zakelijke en industrieel sfeer. Daarnaast wilde ik frisse kantoorruimtes creëren door middel van kleur. Mijn 3D-ontwerpen heb ik gemaakt met Vectorworks, waardoor ik een goed beeld kreeg van de ruimtes.''

IndeBuurt

'De deur van de meterkast is omgedoopt tot pronkrek'

In de Buurt Bergen op Zoom hadden al een paar keer gevraagd of ze binnen mochten kijken bij mij. Echter is een interieur junkie natuurlijk erg kritisch op haar eigen werk dus moesten ze even wachten tot dat het "fototproof" was. Zo lang wonen we hier nog niet namelijk. Maar, zie hier het eind resultaat!

Lees artikel

gewoon wat Weetjes

Koffie lust ik niet, en thee laat ik toch koud worden. Dus bij een huis bezoek drink ik vaak water of niets. Meestal vergeet ik uit enthousiasme toch wel dat er nog een half vol glas staat.

"Oude meuk" is voor mij vaak kunst. Daarom volg ik de cursus Kunst en Antiek. Dus kom maar op met die erfstukken!

Reizen vind ik fantastisch, midden Amerika/ Caribbean zijn favoriet. Vooral de creatieve mensen en kleurrijke woningen zijn een bron van inspiratie.

Mijn huis staat vol met planten. Er is dus ook geen interieuradvies waar geen planten in voor komen!

Een jaar of 5 heb ik ook nog een nagelsalon aan huis gehad. Ondanks dat ik met creatieve nailart bezig kon zijn, heb ik toch voor het interieur gekozen.