Werkwijze

 Basis+ advies

1. Intake

Nieuwsgierig naar wat LINT voor je kan doen? Dan beginnen we met een intake, dit kan telefonisch of aan huis. Je geeft aan waar je op vast loopt en ik kan je vertellen hoe je daarbij geholpen kan worden. Er wordt nog geen advies gegeven.

2. Offerte

Na het inventariseren van de wensen, wordt er een offerte opgesteld. Deze ontvang je per mail en kunnen we samen doornemen wat je hier voor krijgt. Na akkoord ga ik aan de slag met het project.

3. Concept ontwerp

We beginnen met het maken van een concept. Dit bestaat uit een moodboard en een eerste indelingsschets. Deze worden toe gemaild en toegelicht. Er is hier ruimte voor een aanpassing en input. Tevreden met het concept? Dan gaan we door naar de volgende stap.

4. Definitief ontwerp

Na het afronden van het concept, wordt het proces voor het definitief ontwerp gestart. De tekeningen worden uitgewerkt, en materialen en kleuren worden bij elkaar uitgezocht. Net als 4 nieuwe meubelstukken die perfect in het project passen. Er worden 4 3D aanzichten uitgezocht om een goed beeld te geven van de ruimte. De plannen worden uitgewerkt en een project map zodat alles overzichtelijk is voor de presentatie.

5. Presentatie

Na het uitwerken van het plan, kom ik weer bij je langs om het project toe te lichten. Vanaf hier heb je de mogelijkheid om 1 aanpassing te doen in de tekening en 1 aanpassing in materiaal of kleurenstelling. En 1 aanpassing van een meubel keuze.

6. Let's go!

De stalenbundel in de aanslag, samen met de projectmap. En je kan nu op pad, om bij jouw favoriete winkel je interieur te laten realiseren. Toch nog wat extra begeleiding nodig vanuit LINT? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.